Webmegling Premium

Din lokal megler. En premium tjeneste.

Webmegling Premium er en lokal eiendomsmegler med lokal tilhørighet og god kunnskap om området vi opererer i. Vi kombinerer webmegling teknologien med personlig tilstedeværelse og oppfølging. I tillegg inkluderer vårt premium konsept en mengde andre markedsføringsprodukter inkludert i prisen. Foreløpig tilbyr vi kun Premium i deler av Norge. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

.


Befaring & Oppdragsinngåelse

Enten du har inngått oppdraget digitalt på forhånd eller etter at vi har vært på befaring så kommer en lokalkjent megler ut til deg i din bolig for å gå gjennom eiendommen før salg. Vi diskuterer hvordan vi skal planlegge salgsprosessen og vi besiktiger boligen i detalj.

Lokal tilgjengelighet

Webmegling Lokal er en kombinasjon av det beste fra teknologiens verden og en lokal eiendomsmegler - til en fast lav pris. Vi benytter oss av mange av de samme løsningene som i Webmegling Digital, men du har en lokalkjent megler som både kan komme hjem til deg og som du kan komme innom på kontoret til. Samt at vi er tilgjengelige på både chat eller telefon.

Innformasjonsinnhenting og kontroll

Så fort oppdraget er inngått starter vårt system med å innhente og kontrollere en mengde lovpålagte opplysninger automatisk. Vi bruker en kombinatjon av maskiner, kunstig intelligens og dyktige lokalkjente eiendomsmeglere for å effektivt og sikkert gjennomføre denne delen av boligsalgsprosessen. Etterhvert som informasjonen kommer inn blir du også oppdatert via ditt online brukergrensesnitt. Du kan følge hele prosessen online og megler er tilgjengelig til enhver tid for deg.

Digital og tradisjonell kontaktflate

Selv om du er Webmegling Lokal kunde så betyr ikke det at vi ikke benytter all den nyutviklede teknologien som gjør salgsprosessen og medfølgende kommunikasjon med megler enklere og mer effektiv. Du vil som kunde tå tilgang til både vår nettbaserte salgsportal, samt at også jobber med å utvikle en mobil applikasjon som lanseres så snar den er klar. Du vil også ha full dialog med din Webmegling-megler via telefon og egen person.

Markedsføring

Markedsføringen er et av de absolutt viktigste elementene i salgsprosessen. Potensielle boligkjøpere må finne boligen din, og ikke minst få et både godt og riktig inntrykk av den slik at de tar kontakt og kommer på visning. Vi bruker en kombinasjon av vår egen utviklede og markedsledende teknologi for å både finne de som aktivt søker bolig og de som ikke søker så aktivt, men hvor en mengde parametre tyder på at de kan være interessert i nettop din bolig. I tillegg tradisjonell markedsføring som finn.no, foto, styling, m.m. og ikke minst 360 virtuell visning. Ta kontakt for å lære mer.

Visninger

Når du bruker en Webmegling Lokal megler er vi alltid tilgjengelige for å holde visningene for deg. Noen ganger kan det være like hensiktsmessig at du holder visningen selv, og særlig om du har eget ønske om dette. Dette finner vi ut av sammen, fordi hos Webmegling har du alltid frihet og mulighet til å velge selv.

Budrunder

Budrunden foregår via vår nettbaserte løsning, eller mobilapplikasjon (foreløpig i beta testing). Men eiendomsmegler gjennomfører likevel en aktiv budrunde, og tar aktivt kontakt med potensielle budgivere via både tekst, mobilapplikasjon og telefon. Din Webmegling Lokal eiendomsmegler tar hånd om alle deler av budprosessen. Vi overlater vi ingenting til tilfeldighetene når det kommer til budrunden.

Kontrakt og Oppgjør

Når vi har funnet en kjøper og avtalen er landet er det på tide å sette i gang med kontrakts arbeidet og forberede til gjennomføringen av det økonomiske oppgjøret. Din Webmegling megler tar hånd om alle deler av prosessen. Du får i utgangspunktet tilsendt alle dokumenter elektronisk og signerer ved hjelp av BankID. Dersom en av partene ønsker å møtes fysisk over et tradisjonelt kontraktsmøte så har du selvsagt også den muligheten.

Overtagelse

Når det er tid for overtagelse gjennomfører selger og kjøper denne i boligen ved hjelp av vår mobilapplikasjon. Du går gjennom boligen, leser av strømmåler og setter opp nytt strømabbonnement, signerer på at nøkler er overlevert m.m. Du kan også ta bilder og skrive kommentarer dersom det er momenter under overtagelsen som krever det. Skulle du ha spørsmål til megler under overtagelsen er vi tilgjengelig på chat eller telefon. Ønsker du at megler skal være tilstede på overtagelsen kan dette også avtales.