Webmegling

En ny plattform for en online eiendomsmegler

Det er ikke sikkert at en tradisjonell eiendomsmegler nødvendigvis er den beste løsningen for hverken deg eller din bolig. Vi har kombinert det nyeste innen teknologiske løsninger og dyktige mennesker for å kunne tilby våre boligselgere en plattform hvor du kan ha en fullverdig eiendomsmegler men hvor all kontakten foregår digitalt. Vi utnytter vår teknologi til å effektivisere salgsprosessen som gjør at du både får en sikker, rimeligere og høy kvalitets eiendomsmegler tjeneste. Vi er foreløpig i en beta testing fase på selve nettportalen, derfor får du i denne perioden også personlig oppfølging av en megler. Alt til en fast lav pris.

Fast lavpris fra kr. 35.000,-

.
Oppdragsinngåelse

Du inngår selve salgsoppdraget ved å steg for steg sette sammen de produktene du ønsker. Du velger markedsføringspakker, styling alternativer, eierskifteforsikring m.m. Etter som du gjør dine valg oppdaterer prisen seg slik at du har full kontroll på alle kostnader. Selve vederlaget eren fast lav pris, men du har mulighet til å velge ekstra tjenester på toppen av dette. Til slutt får den ryddig oppsummering og alle avtalevilkår, og du signerer med BankID

Innformasjonsinnhenting og kontroll

Så fort oppdraget er inngått starter vårt system med å innhente og kontrollere en mengde lovpålagte opplysninger automatisk. Vi bruker en kombinatjon av maskiner, kunstig intelligens og dyktige eiendomsmeglere for å effektivt og sikkert gjennomføre denne delen av boligsalgsprosessen. Etterhvert som informasjonen kommer inn blir du også oppdatert via ditt online brukergrensesnitt. Du kan følge hele prosessen online.

Digital kontaktflate

Du har kontakt med din eiendomsmegler via chat på vår websider, og via vår mobil applikasjon.Du kan også ta kontakt via telefon, men vi oppfordrer våre kunder til å bruke mobil applikasjonen eller vår nettbaserte plattform.

Markedsføring

Når du er logget inn på din egen webmegling plattform kan du også bestille tid for foto, styling, takst m.m. Samt sammen med eiendomsmegler godkjenne markedsføringen før den går i markedet, gå gjennom salgsoppgaven og godkjenne finn.no nonsen.

Visninger

Bruker du Webmegling Digital må du i utgangspunktet holde visningen din selv. I enkelte deler av Norge kan du kjøpe visningshjelp fra en eiendomsmegler dersom der ønskelig, og innen utgangen av året håper vi å kunne tilby dette over hele landet. Men samtidig tror vi at du som boligselger er den som kjenner boligen best og ved hjelp av bistand fra oss kan du gjennomføre visningen på egenhånd. Ønsker du en lokal megler, er Webmegling lokal en løsning du kan sjekke ut.

Budrunde

Budrunden foregår via vår nettbaserte løsning, eller mobilapplikasjon (foreløpig i beta testing). Men eiendomsmegler gjennomfører likevel en aktiv budrunde, og tar aktivt kontakt med potensielle budgivere via både tekst, mobilapplikasjon og telefon. Selv om du bruker en digital eiendomsmegler overlater vi ingenting til tilfeldighetene når det kommer til budrunden.

Kontrakt og Oppgjør

Etter budaksept genererer eiendomsmegler kontakt og andre dokumenter. De blir sendt til kjøper og selger digitalt, og du signerer med BankID. Oppgjør foretas på lik linje med en tradisjonell eiendomsmegler men mer effektivt og rimeligere takket være løsninger som f.eks digital tinglysing.

Overtagelse

Når det er tid for overtagelse gjennomfører selger og kjøper denne i boligen ved hjelp av vår mobilapplikasjon. Du går gjennom boligen, leser av strømmåler og setter opp nytt strømabbonnement, signerer på at nøkler er overlevert m.m. Du kan også ta bilder og skrive kommentarer dersom det er momenter under overtagelsen som krever det. Skulle du ha spørsmål til megler under overtagelsen er vi tiljgengelige på chat.