Webmegling

En ny plattform for en online eiendomsmegler

Det er ikke sikkert at en tradisjonell eiendomsmegler nødvendigvis er den beste løsningen for verken deg eller din bolig. Vi har kombinert det nyeste innen teknologiske løsninger med dyktige meglere for å kunne tilby våre boligselgere et konsept hvor du kan benytte en fullverdig eiendomsmeglertjeneste, men hvor all kontakten foregår digitalt. Vi utnytter vår teknologi til å effektivisere salgsprosessen, noe som gjør at du får en sikker, rimelig og høykvalitets eiendomsmeglertjeneste. Vi er foreløpig i en betatesting-fase på selve nettportalen, derfor får du i denne perioden også personlig oppfølging av en megler. Alt til en fast lav pris.

Fast lavpris fra kr. 35.000,-

.
Oppdragsinngåelse

Du inngår selve salgsoppdraget ved å sette sammen de produktene du ønsker - steg for steg. Hos oss betaler du en fast lav pris for grunnpakken, som inneholder mye av det du trenger for å selge boligen. I tillegg kan du velge ekstra markedsføring, eierskifteforsikring og andre tilleggstjenester du måtte ønske. Etterhvert som du gjør dine valg oppdaterer prisen seg, slik at du har full kontroll på alle kostnader. Til slutt får en ryddig oppsummering med alle avtalevilkår, og du signerer oppdragsavtalen med BankID.

Innformasjonsinnhenting og kontroll

Så fort oppdraget er inngått starter vårt system med å innhente og kontrollere en mengde lovpålagte opplysninger automatisk. Vi bruker en kombinasjon av maskiner, kunstig intelligens og dyktige eiendomsmeglere for effektivt og sikkert gjennomføre denne delen av boligsalgsprosessen. Etterhvert som informasjonen kommer inn blir du også oppdatert via ditt online brukergrensesnitt. Du kan følge hele prosessen online.

Digital kontaktflate

Du har kontakt med din eiendomsmegler via chat på våre websider, og via vår mobilapp. Du kan også ta kontakt via telefon, men vi oppfordrer våre kunder til å bruke mobilapp'en eller vår nettbaserte plattform.

Markedsføring

Når du er logget inn på din egen Webmegling-plattform kan du også bestille tid for foto, styling, takst m.m. Sammen med megler godkjenner du markedsføringen før boligen lanseres i markedet.

Visninger

Bruker du Webmegling holder du i utgangspunktet visningen din selv. I enkelte deler av Norge kan du kjøpe visningshjelp fra en eiendomsmegler dersom det er ønskelig, og innen utgangen av året håper vi å kunne tilby dette over hele landet. Men samtidig tror vi at du som boligselger er den som kjenner boligen best, og ved hjelp av bistand fra oss kan du gjennomføre visningen på egenhånd. Ønsker du en lokal megler, kan W Eiendomsmegling være en bedre løsning for deg.

Budrunde

Budrunden foregår elektronisk, og vår megler tar aktivt kontakt med potensielle budgivere. Selv om du bruker en digital eiendomsmegler overlater vi ingenting til tilfeldighetene når det kommer til budrunden.

Kontrakt og Oppgjør

Etter budaksept utarbeider eiendomsmegler kontrakt og andre dokumenter. De blir sendt til kjøper og selger digitalt, og du signerer med BankID. Oppgjør foretas på lik linje med en tradisjonell eiendomsmegler, men mer effektivt og rimeligere takket være løsninger som f.eks digital tinglysing.

Overtagelse

Når det er tid for overtagelse gjennomfører selger og kjøper denne i boligen ved hjelp av vår mobilapp. Man går gjennom boligen, leser av strømmåler og setter opp nytt strømabonnement, signerer på at nøkler er overlevert m.m. Man kan også ta bilder og skrive kommentarer dersom det er momenter under overtagelsen som krever det. Skulle du ha spørsmål til megler under overtagelsen er vi tilgjengelige på chat.