Mennesker og Kunstig Intelligens

Webmegling og teknologi

Kan eiendomsmegling gjennomføres kun ved hjelp av maskiner? Vil det være behov for eiendomsmeglere i fremtiden? Hvordan kan man kombinere teknologi og mennesker for en bedre, sikrere og mer effektiv salgsprosess? Dette er spørsmål vi i Webmegling AS og vårt morselskap Webmegling Technology AS stiller oss hver eneste dag. Og vi har ikke alle svarene. Men vi er forberedt på den fremtiden som kommer, og vi har ambisjoner om å være ledende ikke bare i Norge men også internasjonalt når det kommer til å skape fremtidens eiendomsmegling. Derfor har vi en tilstedeværelse både i Norge, New York og California. Vi tror på å sette sammen et team av forskjellige mennesker med forskjellig bakgrunn og erfaring - og kombinere dette med teknologi.

Eiendomsmegling i dag

Eiendomsmegling i dag kan allerede benytte seg av betydelig mye bedre og mer teknologi enn det markedet bruker. Det er nettopp det Webmegling Teknologien endrer. Vi er de første som lanserer en mobil applikasjon hvor du kan styre hele boligsalgs eller boligkjøps prosessen. Og vi har en teknologi som gjør at jobben for meglerne er både tryggere, i større grad kvalitetssikret og ikke minst svært mye mer effektiv. Det gjør at vi kan bruke mye mindre tid på rutine oppgaver, og heller konsentrere oss om selve salget. Og det blir mye billigere for kunden også.

Eiendomsmegling i fremtiden

Trenger vi eiendomsmeglere i fremtiden? Ja det tror vi at vi gjør. Eiendomsmeglere har en viktig rolle i mange eiendomstransaksjoner. Men ikke nødvendigvis i alle. Og vi tror at det meste av prosessen vil bli digitalisert. Samtidig som at vi jobber med en kunstig intelligens for både kontroll av informasjon, annonse tekst, markedsføring optimalisering, og faktisk også budrunder. På dette området er vi en del av et verdensledende miljø i New York og California. Men uansett hva fremtiden binger, vår målsetning er at vi skal lage de beste løsningene for forbrukerne.

De smarteste hodene

For å utvikle ledende teknologi trenger man smarte mennesker. Og det er vi på evig søken etter. Det er også derfor vi har valgt å både være lokalisert i Norge og i New York/California. Men når det kommer til eiendomsmegling trenger man også de beste meglerne. Vårt team består av noen av de mest selgende og også mest prisvinnende meglerne over de siste ti årene. Og vi søker stadig etter flere unike mennesker rundt om i norges land til å ta del i fremtidens eiendomsmegling.

Ledende på teknologi utvikling

Teknologien skal komme forbrukerne til gode. Det er det viktigste for Webmegling. Vi bruker mye resurser på å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for både meglerne. Men vi gjør det fordi det skal hjelpe nettopp boligselgere og kjøpere til en bedre bolighandel. En tryggere, rimeligere og bedre opplevelse av hele salgs- eller kjøpsprosessen. Verden endrer seg raskt, og derfor må vi hele tiden tenke fremover. Hvordan kan vi bedre selge boliger med morgendagens teknologi, ikke dagens.

WebAI - en del av Webmegling Technology AS

Kunstig Intelligens

En del av Webmegling Technology AS er WebAI. Det er vår avdeling som jobber med kunstig intelligens. Vi utvider stadig vår interne kompetanse på området samtidig som vi samarbeider med mange andre selskaper innenfor samme områdde med andre bransjer. Vår teknologi utvikling skal komme både meglere, boligselgere og boligkjøpere til gode. Men dette er et så viktig felt for morgendagen at vi også deler vår kompetanse på tvers av bransjer. Vi knytter oss også opp mot student miljøene.Morgendagens skarpe hoder. Og arrangerer konkurranser relatert til å løse eiendomsmeglings relaterte oppgaver for studenter i samarbeid med oss. Du kan lese mer om WebAI ved å klikken på linken nedenfor.

 

Våre mobilapplikasjoner

Boligsalg på mobil

Vi har under utvikling det vi mener er markedets mest revolusjonerende mobil applikasjon for et boligsalg. Den vil bli tilpasset våre kunders behov og hvilken måte de ønsker å selge boligen på. Er du en Webmegling Digital kunde, kan du for første gang gjennomføre et komplett boligsalg via en app på din mobiltelefon. All kommunikasjon, all informasjon, alle dokumenter og kontrakter m.m. Men også dersom du er en Webmegling Lokal eller Premium kunde vil du dra nytte av vår teknologi. Du vil ha fullstending oversikt fra din applikasjon. Du kan avtale tid for foto, godkjenne markedsføring, gi tilbakemelding på bud, signere kontakter og selvsagt gjennomføre hele oppgjør og overtagelse.