HVOR FINNER DU OSS

Webmegling Technology AS er et selskap som strekker seg fra Bygstad, innerst i en fjord i Sogn og Fjordane og helt til New York City. En kombinasjon som gir selskapet en unik posisjon i sitt arbeid med å utvikle høy teknologi kombinert med menneskelig eiendomsmegler kompetanse.

 • Hovedkontor, Bygstad

  Globalt hovedkontor.
  Ledelse og strategi utvikling,
  for Webmegling Technology AS.


  Selskapets hovedkontor ligger i idylliske Bygstad. Fra her ledes både den teknologiske utviklingen i Webmegling Technology AS, og den nasjonale satsingen på våre eiendomsmegler tjenester Webmegling Digital, Webmegling Lokal og vår W - Premium Eiendomsmegling.

 • VESTLANDET

  Kommer August 2018.
  Webmegling Lokal meglere
  W - Premium concept meglere


  Vårt avdeling på Vestlandet er Webmegling sin første avdeling. Vårt team består både av personell med lang erfaring fra både megling og ledelse av meglerforetak samt yngre og ambisiøse meglere som har tatt valget om å være med på å bygge fremtidens eiendomsmegling. Avdelingen på Vestlandet er i første omgang planlagt å ha fysisk tilstedeværelse i Sogn og Fjordane, Hordalan og Rogaland. Men vi forventer å vokse raskt og håper at teamet snart kan dekke hele landsdelen også med lokale meglere. Våre første meglere arbeider ut fra hovedkontoret, og består av Pål Anders Kårstad og Ole Jonny Klopstad Holsen. Pål Anders ha over 12 års erfaring som eiendomsmegler både i Sogn og Fjordane og i Bergen/Hordaland. Ole Jonny har nylig fullført 3-årig utdannelse på Høgskolen i Telemark og har i tillegg fagbrev som tømrer. Et kompetent team som søker både nye oppdrag og medarbeidere. Om du kunne tenke deg å blien del av vårt team på Vestlandet og søker nye utfordringer så vil vi gjerne høre i fra deg. På våre karriere sider finner du mer informasjon om ledige stillinger i Webmegling AS. Les mer.

 • Østlandet

  Kommer høsten 2018.
  Webmegling Lokal meglere
  W - Premium concept meglere


  Vi er hele tiden på jakt etter nye medarbeidere. Dette gjelder både for deg som er nyutdannet eller har erfaring som eiendomsmegler. Om du bor på Østlandet og kunne tenke deg nye og spennende utfordringer med muligheter for å være med å utvikle og påvirke dagens og morgensdagens eiendomsmegling, så ta kontakt med oss. Når vi har funnet det rette teamet er vi klare til starte opp. Om du tror du er rett mann til å lede et meglerkontor så ikke nøl, benytt sjansen til å skape din nye hverdag i dag! På våre karriere sider finner du mer informasjon om ledige stillinger i Webmegling AS. Les mer.

 • Sørlandet

  Kommer høsten 2018.
  Webmegling Lokal meglere
  W - Premium concept meglere


  Vi er hele tiden på jakt etter nye medarbeidere. Dette gjelder både for deg som er nyutdannet eller har erfaring som eiendomsmegler. Om du bor på Sørlandet og kunne tenke deg nye og spennende utfordringer med muligheter for å være med å utvikle og påvirke dagens og morgensdagens eiendomsmegling, så ta kontakt med oss. Når vi har funnet det rette teamet er vi klare til starte opp. Om du tror du er rett mann til å lede et meglerkontor så ikke nøl, benytt sjansen til å skape din nye hverdag i dag! På våre karriere sider finner du mer informasjon om ledige stillinger i Webmegling AS. Les mer.

 • Midt og Nord Norge

  Kommer høsten 2018.
  Webmegling Lokal meglere
  W - Premium concept meglere


  Vi er hele tiden på jakt etter nye medarbeidere. Dette gjelder både for deg som er nyutdannet eller har erfaring som eiendomsmegler. Om du bor i Midt-Norge og kunne tenke deg nye og spennende utfordringer med muligheter for å være med å utvikle og påvirke dagens og morgensdagens eiendomsmegling, så ta kontakt med oss. Når vi har funnet det rette teamet er vi klare til starte opp. Om du tror du er rett mann til å lede et meglerkontor så ikke nøl, benytt sjansen til å skape din nye hverdag i dag!På våre karriere sider finner du mer informasjon om ledige stillinger i Webmegling AS. Les mer.

 • Tech utvikling, New York

  Utviklingssenter for ny teknologi.
  Kunstig Intelligens kompetansesenter.
  I samarbeid med teknologi og strategi avdelingen ved hovedkontoret.


  Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.