En digital eiendomsmegler.
Fast lav pris, kr 35.000,-

Webmegling kombinerer dyktige eiendomsmeglere med innovativ teknologi, og tilbyr en eiendomsmegler på nett til høy kvalitet og lav pris.

Hva er webmegling?

Webmegling er din eiendomsmegler på nett. Vi er en fullverdig eiendomsmegler som gjør salgsforberedelsene, markedsføringen, budrunden og selvsagt kontrakt og oppgjør. Vi kombinerer markedsledende teknologi med erfarne meglere, og kan derfor gi deg et kvalitetsprodukt til en fast lav pris. Salgsprosessen foregår via vår digitale plattform hvor du har kontroll på alle ledd i salgsprosessen sammen med din Webmegling megler.

Det unike med Webmegling

Det unike med Webmegling er ikke vår digitale plattform og en fast lav pris. Det unike er at vi er et fullverdig eiendomsmeglerforetak, men også et teknologiselskap. Webmegling skal være ledende innen bruk og utvikling av automatiserte prosesser, maskinlæring, kunstig intelligens og annen teknologi for å øke kvaliteten på, og effektivisere, eiendomsmeglertjenestene.

Fast lav pris med tilvalg

Når du bruker Webmegling kan du velge å selge med en fast lav pris på kroner 35.000,-. Men du har også mulighet til å utvide med ytterligere tjenester som ytterligere markedsføring eller megler på visning. Vi tror på å gi deg en grunnpakke til an lav pris, men samtidig gi deg muligheten til å tilpasse tjenestene til ditt behov.

Eiendommer over hele landet

Webmegling er en digital eiendomsmegler hvor prosessen foregår via vår unike plattform. Det betyr at vi kan hjelpe kunder over hele landet, og alle får den samme høye kvaliteten på tjenesten uansett hvor de bor. Vi holder også på å bygge opp en lokal tilhørighet sammen med vår samarbeidspartner W Eiendomsmegling over hele landet.

Våre alternativer – ditt valg

Webmegling AS er en del av Webmegling Technology som også tilbyr andre alternativer til hvordan du kan gjennomføre salgsprosessen. En digital eiendomsmegler er ikke for alle. Noen vil kanskje selge selv, mens andre vil ha en nær personlig oppfølging. Vi tror på valgfrihet. Det er du som kunde som skal velge hva som er best for deg.

Webbolig AS

Selg selv – helt gratis

Webbolig er en digital plattform som hjelper deg med å selge boligen din selv. Den kvalitetssikrer hele salgsprosessen, og hjelper deg steg for steg. Vi har automatisert en mengde av de oppgaver en eiendomsmegler gjør, og har utviklet løsninger som gjør det enkelt for deg å ha kontroll fra A til Å. Og ikke minst, plattformen er helt gratis å bruke.

Lær mer

Webmegling AS

En eiendomsmegler på nett

Webmegling er din eiendomsmegler på nett. Vi er en fullverdig eiendomsmegler som gjør salgsforberedelsene, markedsføringen, budrunden og selvsagt kontrakt og oppgjør. Vi kombinerer teknologi med erfarne meglere og kan derfor gi deg et høykvalitetsprodukt til en fast lav pris. Visningen holder du selv – eller får bistand fra våre meglere i W Eiendomsmegling.

Lær mer

W Eiendomsmegling AS

Din lokale eiendomsmegler

W Eiendomsmegling er vårt svar på den tradisjonelle eiendomsmegler som tar seg av alt i salgsprosessen fra A - Å. Men der stopper også likheten. Ved bruk av teknologi og kunstig intelligens har vi automatisert de administrative oppgavene som en tradisjonell eiendomsmegler i dag bruker 70% av tiden sin på i salgsprosessen. Det betyr at våre meglere kan bruke all sin tid på det som skaper merverdi for deg.

Lær mer

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Bli oppdatert på nyheter fra Webmegling om alt fra våre tjenester, tilbud og kampanjer, samt nyttig informasjon for deg som skal kjøpe eller selge bolig.